Cargando...
    • Stationsweg 166, 9201 GT Drachten
    • Stationsweg 166, 9201 GT Drachten
      lunes 06-10-2025:09:00-18:00martes 07-10-2025:08:30-18:00
      miércoles 08-10-2025:08:30-18:00jueves 09-10-2025:08:30-18:00
      viernes 10-10-2025:08:30-18:00sábado 11-10-2025:08:30-16:30
      domingo 12-10-2025:cerradolunes 13-10-2025:09:00-18:00
      martes 14-10-2025:08:30-18:00miércoles 15-10-2025:08:30-18:00
      jueves 16-10-2025:08:30-18:00viernes 17-10-2025:08:30-18:00
      sábado 18-10-2025:08:30-16:30domingo 19-10-2025:cerrado
    • Stationsweg 166, 9201 GT Drachten
      lunes 06-10-2025:13:00-18:00martes 07-10-2025:13:00-18:00
      miércoles 08-10-2025:13:00-18:00jueves 09-10-2025:13:00-18:00
      viernes 10-10-2025:13:00-18:00sábado 11-10-2025:13:00-16:30
      domingo 12-10-2025:lunes 13-10-2025:13:00-18:00
      martes 14-10-2025:13:00-18:00miércoles 15-10-2025:13:00-18:00
      jueves 16-10-2025:13:00-18:00viernes 17-10-2025:13:00-18:00
      sábado 18-10-2025:13:00-16:30domingo 19-10-2025:
    • lunes 06-10-2025:16:00-18:00martes 07-10-2025:16:00-18:00
      miércoles 08-10-2025:16:00-18:00jueves 09-10-2025:16:00-18:00
      viernes 10-10-2025:16:00-18:00sábado 11-10-2025:13:00-15:00
      domingo 12-10-2025:lunes 13-10-2025:16:00-18:00
      martes 14-10-2025:16:00-18:00miércoles 15-10-2025:16:00-18:00
      jueves 16-10-2025:16:00-18:00viernes 17-10-2025:16:00-18:00
      sábado 18-10-2025:13:00-15:00domingo 19-10-2025:
    • región de entregacargo de entregavalor mínimo del pedido
      radio: 5 kilómetro€ 5,00€ 25,00
      radio: 10 kilómetro€ 7,50€ 25,00
      radio: 15 kilómetro€ 12,50€ 25,00
      radio: 20 kilómetro€ 17,50€ 25,00
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • terminal de pago
      • entrega
        • dinero en efectivo
        • terminal de pago
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 512 532 697

      • miércoles §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,89 / 100 g € 1,64 / 100 g

          gramo
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,49 / 100 g € 1,24 / 100 g

          gramo
      • Hapjes §


        • Borrelbox §

          • gevulde grillworst
          • cowboyvlees
          • kipspiesjes
          • droge worst
          • Zeeuws spek
          • gebraden kippendijen

          € 17,95 / 4 personas

          x 4 personas
        • Hapjesschaal Middel §

          Geschikt voor 6-8 personen
          • kipspiesjes
          • grillworst
          • katenspek gevuld met roomkaas
          • droge worst
          • Zeeuws spek
          • tomaat-mozzarella stokjes
          • gevulde wraps
          • grillschijfjes
          • kaas
          • honeypops
          • ei omwikkeld met rookvlees
          • gebraden kippendijen

          € 39,50 / pieza

          pieza
        • Hapjesschaal Groot §

          Geschikt voor 8-10 personen
          • kipspiesjes
          • grillworst
          • katenspek gevuld met roomkaas
          • droge worst
          • Zeeuws spek
          • tomaat-mozzarella stokjes
          • gevulde wraps
          • grillschijfjes
          • kaas
          • honeypops
          • ei omwikkeld met rookvlees
          • gebraden kippendijen

          € 49,50 / pieza

          pieza
      • Droge worst §


        • Friese droge worst §

          De Friese droge worsten worden op ambachtelijke wijze gerookt met eikenhout en turf.

          € 7,50 / 2 piezas

        • Groninger droge worst §

          Een lekker worstje met kruidnagel, zout en peper. Gemaakt van Gronings varkensvlees.

          € 7,50 / 2 piezas

        • Groninger Top worst §

          Droge worst die op authentieke wijze en volgens een strikt geheim recept wordt geproduceerd.

          € 11,00 / 3 piezas

        • Italiaanse droge worst §

          Heerlijke droge worst met knoflook. Een echte aanrader!

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Peperworst §

          Houdt u van een scherpere smaak? Probeer dan eens deze peperworst. Met zorg gemaakt!

          € 3,25 / pieza

          pieza
      • surtido gourmet §


        • Gourmet Basis §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • hamburger
          • slavink
          • kipfilet
          • varkensspies
          • shoarma
          Ongeveer 300 gram per persoon. Onze gevarieerde pakketten zijn erop gebaseerd dat er bijgerechten zoals stokbrood, salades etc. worden gegeten.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Gourmet Populair §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • hamburger
          • slavink
          • beefspies
          • kipfilet piri piri
          • gehakt cordon bleu
          Ongeveer 350 gram per persoon. Onze gevarieerde pakketten zijn erop gebaseerd dat er bijgerechten zoals stokbrood, salades etc. worden gegeten.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Fondue Favoriet §

          • kipfilet
          • gehaktbal
          • hamburger
          • slavink
          • biefstuk
          • varkenshaas
          • alle soorten zijn ongemarineerd

          € 7,50 / persona

          persona
        • Vispakket §

          • zalm
          • kabeljauw
          • garnalen
          • tonijn
          • panga-tilapia filet

          € 9,95 / paquete

          paquete
        • Gourmetpakket Compleet §

          • salade
          • groentemix
          • krieltjes
          • stokbrood en kruidenboter

          € 5,95 / persona

          persona
      • Voordeeltassen §


        • Borreltas §

          • droge worst naar keuze
          • stuk gebraden kippendij
          • stuk Zeeuws spek
          • grillworst naar keuze
          • bakje filet americain of kipkerrie naar keuze

          € 16,95 / pieza

          pieza
      • carne de cerdo §


        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,78 / ±200 g

          pieza
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,19 / ±170 g

          pieza
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,23 / ±250 g

          pieza
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 7,33 / ±320 g

          pieza
        • Filet cordonbleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 2,87 / ±170 g

          pieza
        • Boeren schnitzel §

          Heerlijke varkensschnitzel met krokante paneerlaag.

          € 2,59 / ±140 g

          pieza
        • Buikspek met zwoerd §

          Het buikspek is heerlijk zacht van binnen en de zwoerd wordt daarentegen lekker krokant. Heerlijk op de barbecue.
        • Buikspek zonder zwoerd §

          Varkensbuik zonder zwoerd is heerlijk om langzaam te garen op de barbecue.
        • Drachtster schnitzel §

          Iedere Drachtster moet deze een keer geproefd hebben! Smaakvolle schnitzel met rolladekruiden.

          € 2,59 / ±140 g

          pieza
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,70 / ±200 g

          pieza
        • Houthakkerssteak §

          Gekruide schouderkarbonade zonder been, door de prikmachine gehaald en omwikkeld met mager gerookt spek.

          € 2,97 / ±180 g

          pieza
        • Procureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden. Een populair product op de barbecue!

          € 2,09 / ±150 g

          pieza
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Reken circa 500 gram voor het vullen van 4 pitabroodjes.

          € 1,49 / 100 g

          gramo
        • Spareribs gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 12,59 / ±575 g

          pieza
        • Spareribs naturel §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 1,49 / 100 g

          gramo
        • Speklap naturel §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2,38 / ±160 g

          pieza
        • Vleeskrabben §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 2,18 / ±200 g

          pieza
        • Wiener schnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 2,59 / ±140 g

          pieza
      • carne de vaca §


        • Diamanthaas §

          Het meest malse stukje van de rund. Een echte aanrader als biefstuk!
        • Kogelbiefstuk puntjes §

          In puntjes/stukjes gesneden biefstuk.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
        • Stooflap §

          De stooflappen worden gesneden uit de "bloemstuk". Dit is een stuk vlees uit de schouder. Lekker als draadjesvlees!
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.
        • Beefburger §

          De beefburger, lekker pittig gekruid. Heerlijk tussen een broodje of als aanvulling bij de maaltijd.

          € 2,00 / pieza

          pieza
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genoemd, wordt van de runderbovenbil gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,49 / 100 g € 1,24 / 100 g

          gramo
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,89 / 100 g € 1,64 / 100 g

          gramo
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,65 / 100 g

          gramo
        • Runderschnitzel §

          De runderschnitzels worden van de runder bovenbil gesneden. De heerlijke marinade maakt deze schnitzel helemaal af!

          € 5,03 / ±150 g

          pieza
        • Rundersteak bordeaux §

          Deze steak wordt gesneden van de spierstuk van de rund: de kogel.
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder.
      • pollo §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 4,92 / ±275 g

          pieza
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kipfilet.

          € 1,89 / 100 g

          gramo
        • Kippenbout gemarineerd §

          Heerlijk gemarineerde kippenbout. Lekker als snack of bij de maaltijd.

          € 2,99 / ±300 g

          pieza
        • Kip roerbak §

          Kipreepjes zijn heel geschikt om te wokken. Ze hebben maar heel weinig tijd nodig om te garen.

          € 1,95 / 100 g

          gramo
        • Gebraden drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,35 / pieza

        • Gebraden kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,25 / pieza

        • Kippenbout naturel §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,45 / ±310 g

          pieza
        • Kipspecial ardenner §

          Kipfilet omwikkeld met spek in een heerlijke mosterdmarinade.

          € 4,05 / ±180 g

          pieza
        • Kipspecial houthakker §

          Kipfilet omwikkeld met spek, gemarineerd met Griekse kruiden.

          € 3,60 / ±160 g

          pieza
      • rápido y listo para cocinar §


        • Kipschnitzel krokant §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,72 / ±130 g

          pieza
        • Kip cordon bleu §

          Kip cordon bleu, gevuld met kaas en ham.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Baconburger §

          Een zacht gekruid gehaktmengsel, belegd met een plak bacon.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Fantasieburger §

          Lekkere burger met subtiele paneerkruiden.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,25 / pieza

        • Hamburger kant en klaar §

          Altijd lekker en makkelijk.

          € 1,65 / pieza

          pieza
        • Kipschnitzel culinair §

          Heerlijke verse kipschnitzel met pittige kruiden.

          € 2,72 / ±130 g

          pieza
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Ook lekker tussen een broodje!

          € 2,00 / pieza

          pieza
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,00 / pieza

          pieza
        • U.S.A. burger §

          Sappige en klassieke Amerikaanse hamburger.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Zigeunerburger §

          Heerlijke zigeunerburger. Past bij veel gerechten.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Zwitserse schijf §

          Burger van gemalen varkensvlees met geraspte kaas.

          € 1,85 / pieza

          pieza
      • rollitos §


      • salchicha §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,64 / ±110 g

          pieza
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 2,19 / ±110 g

          pieza
        • Drachtster worstjes §

          Worstjes omwikkeld met spek.

          € 1,95 / pieza

          pieza
      • snacks / aperitivos §


        • Grillworst naturel §

          De grillworst is gemaakt van varkensvlees en gekruid met bijpassende kruiden voor een heerlijke smaak.

          € 3,59 / ±190 g

          pieza
        • Grillworst kip §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 3,78 / ±190 g

          pieza
        • Grillworst kaas §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met kaas.

          € 3,59 / ±190 g

          pieza
        • Gebraden kippendijen §

          Gemarineerde kippendij met een krokante paneerlaag. Zowel koud als warm te eten als hapje of bij een maaltijd.

          € 2,63 / ±110 g

          pieza
        • Cowboyvlees §

          Dungesneden (gekruide) procureurlapjes, vers vanuit de oven.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Gebraden kiprollade §

          Kiprollade wordt gemaakt van dijvlees van de kip. Het van nature vettere dijbeenvlees zorgt ervoor dat de rollade bijzonder mals blijft.

          € 7,95 / pieza

          pieza
        • Honeypops §

          Gekruide kippendij omwikkeld met spek. Heerlijk voor bij de borrel!

          € 2,99 / 100 g

          gramo
        • Kipspiesjes §

          Een echte lekkernij. Balistokjes met heerlijke stukjes mals vlees.

          € 2,95 / 100 g

          gramo
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 4,78 / ±200 g

          pieza
        • Zeeuws vlees §

          Zeeuws vlees is wat magerder dan Zeeuws spek. Zeeuws vlees wordt gesneden van procureur.

          € 3,89 / ±170 g

          pieza
      • Droge worst §


        • Friese droge worst §

          De Friese droge worsten worden op ambachtelijke wijze gerookt met eikenhout en turf.

          € 7,50 / 2 piezas

        • Groninger droge worst §

          Een lekker worstje met kruidnagel, zout en peper. Gemaakt van Gronings varkensvlees.

          € 7,50 / 2 piezas

        • Groninger Top worst §

          Droge worst die op authentieke wijze en volgens een strikt geheim recept wordt geproduceerd.

          € 11,00 / 3 piezas

        • Italiaanse droge worst §

          Heerlijke droge worst met knoflook. Een echte aanrader!

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Peperworst §

          Houdt u van een scherpere smaak? Probeer dan eens deze peperworst. Met zorg gemaakt!

          € 3,25 / pieza

          pieza
        • Hapjesschalen §


          • Borrelbox §

            • gevulde grillworst
            • cowboyvlees
            • kipspiesjes
            • droge worst
            • Zeeuws spek
            • gebraden kippendijen

            € 17,95 / 4 personas

            x 4 personas
          • Hapjesschaal Middel §

            Geschikt voor 6-8 personen
            • kipspiesjes
            • grillworst
            • katenspek gevuld met roomkaas
            • droge worst
            • Zeeuws spek
            • tomaat-mozzarella stokjes
            • gevulde wraps
            • grillschijfjes
            • kaas
            • honeypops
            • ei omwikkeld met rookvlees
            • gebraden kippendijen

            € 39,50 / pieza

            pieza
          • Hapjesschaal Groot §

            Geschikt voor 8-10 personen
            • kipspiesjes
            • grillworst
            • katenspek gevuld met roomkaas
            • droge worst
            • Zeeuws spek
            • tomaat-mozzarella stokjes
            • gevulde wraps
            • grillschijfjes
            • kaas
            • honeypops
            • ei omwikkeld met rookvlees
            • gebraden kippendijen

            € 49,50 / pieza

            pieza
        • ensalada de plato §


          • Huzarensalade §

            Fraai opgemaakte huzarensalade met een combinatie van vleeswaren en fruit.

            € 5,50 / persona

            persona
          • Rundvleessalade §

            Mooi opgemaakte salade met een combinatie van vleeswaren en fruit.

            € 5,50 / persona

            persona
          • Scharrelsalade §

            Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei en een combinatie van vleeswaren en fruit.

            € 5,50 / persona

            persona
        • ensalada §


          • Huzarensalade §

            Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

            € 1,29 / 100 g

            gramo
          • Rundvleessalade §

            Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

            € 1,59 / 100 g

            gramo
          • Scharrelsalade §

            Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

            € 1,49 / 100 g

            gramo
        • ensalada para pan e tostados §


          • Filet americain §

            Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees.

            € 3,95 / bandeja

            bandeja
          • Kipkerriesalade §

            Een heerlijke salade voor op stokbrood of toast.

            € 3,50 / bandeja

            bandeja
        • paquete de barbacoa §

          In onze webshop vindt u eveneens lekkere saladeschotels en sauzen als aanvulling op de barbecue.


          • BBQ Basis §

            • karbonade
            • kipsaté
            • barbecueworst
            • hamburger

            € 7,50 / persona

            persona
          • BBQ Populair §

            • hamburger of procureurlapje naar keuze
            • kipsaté
            • shaslick
            • speklapje
            • barbecueworst

            € 9,50 / persona

            persona
          • BBQ Royaal §

            • varkenshaasspies
            • sparerib
            • rundersteak
            • gemarineerde kipfilet
            • U.S.A. burger
            • kipsaté

            € 16,50 / persona

            persona
          • BBQ Junior §

            • hamburger
            • barbecueworst
            • juniorspies

            € 4,95 / persona

            persona
          • BBQ Vegetarisch §

            • vegetarische shaslick
            • verse groentespies
            • 2 vegetarische burgers

            € 8,50 / persona

            persona
          • BBQ Compleet §

            • opgemaakte salade
            • rauwkostsalade
            • stokbrood
            • kruidenboter

            € 7,95 / persona

            persona
        • barbacoa §


          • Barbecuehamburger §

            De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

            € 1,65 / pieza

            pieza
          • Barbecueworst §

            Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

            € 1,80 / pieza

            pieza
          • Beefspies §

            Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

            € 3,50 / pieza

            pieza
          • Diamanthaas biefstuk §

            Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

            € 4,50 / pieza

            pieza
          • Filetlapje §

            Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
            Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
            Heerlijk voor op de barbecue!

            € 1,65 / pieza

            pieza
          • Gebraden drumstick §

            Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

            € 1,35 / pieza

            pieza
          • Gegaarde spareribs (3 ribs) §

            Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

            € 3,75 / pieza

            pieza
          • Gemarineerd varkenshaasje §

            Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue.

            € 2,25 / pieza

            pieza
          • Gemarineerde karbonade §

            Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

            € 1,65 / pieza

            pieza
          • Gemarineerde kipfilet §

            Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

            € 2,50 / pieza

            pieza
          • Gemarineerde speklap §

            Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

            € 1,65 / pieza

            pieza
          • Juniorspies §

            Een speciaal voor kinderen geschikte barbecuespies. Vaak met frikandel, knakworst of een gehaktballetje.

            € 1,85 / pieza

            pieza
          • Kipsatéstokje §

            Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

            € 2,00 / pieza

            pieza
          • Procureurlap gemarineerd §

            Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

            € 1,65 / pieza

            pieza
          • Runderhamburger §

            De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Ook lekker tussen een broodje!

            € 2,00 / pieza

            pieza
          • Rundersteak §

            Smaakvolle rundersteak om te grillen

            € 3,50 / pieza

            pieza
          • Shaslick (varkensspies) §

            Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

            € 2,15 / pieza

            pieza
          • U.S.A. burger §

            Lekkere malse burger voor de grill.

            € 2,25 / pieza

            pieza
          • Varkenshaasspies §

            Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

            € 2,25 / pieza

            pieza
        • Oriental §

          Bij maaltijden kunt u uitgaan van gemiddeld 400 gram per persoon


          • Bami §

            Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

            € 1,59 / 100 g

            gramo
          • Nasi §

            Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

            € 1,59 / 100 g

            gramo
        • pasta §

          Bij maaltijden kunt u uitgaan van gemiddeld 400 gram per persoon


          • Lasagne §

            Kant-en-klare lasagne met gehakt, paprika en tomaten.

            € 10,92 / ±610 g

            porción
        • Maaltijdcomponenten §


          • Balletjes in ketjapsaus §

            Gehaktballetjes van varkensvlees in pittige ketjapsaus.

            € 2,19 / 100 g

            gramo
          • Wraps §

            Goedgevulde wraps met kip en groenten.

            € 4,50 / pieza

            pieza
          • Italiaans stokbrood §

            Stokbrood met gekruid gehakt, paprika, ui en plakjes kaas. Een echte aanrader als lunch!

            € 4,95 / pieza

            pieza
        • salsa §


          • Knoflooksaus §

            Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

            € 1,39 / 100 g

            gramo